De la anul 2001, compania Miul-Impex a crescut de la o echipă mică de profesionişti şi entuziaşti mobili , intr-o mare companie de producție proprie, certificată in conformitate cu toate standardele moderne de calitate. Oferim o gamă completă de imbrăcăminte pentru fabrici, intreprinderi, pentru lucrători in domeniul construcțiilor, şi a comerțului. Capacitățile tehnologice și experiența ne permite să executăm orice comandă inclusiv ținind cont de specificul afacerii dumneavoastră.

  • Producție proprie
  • Gamă variată
  • Fabricare la comandă
  • Stoc mare de productie
  • Branding personalizat pentru orice cumpărător

În oficiul Miul-Impex  puteţi  găsi nu doar magazinul cu producţia noastră, dar şi depozitul  unde imediat după realizarea comenzii, primiţi marfa, în aşa fel economisind timpul dvs. Noi oferim cele mai multe avantaje, inclusiv cele mai convenabile preţuri.

Compania Miul Impex evoluează în pas cu timpul, dacă dvs aveţi nevoie de  personalizarea cu logou a îmbrăcămintei procurate, noi vă oferim acest serviciu! Aplicăm logourilor prin brodare şi prin termoaplicare, repede, calitativ şi eficient.

Noi încercăm întotdeauna să vă oferim cele mai avantajoase preţuri.

PARTENERILOR NOŞTRI

Noi preţuim reputația noastră și încrederea dvs . Partenerii noștri pot conta întotdeauna pe consultaţii profesionale cu privire la selectarea gamei de modele şi în selectarea  îmbrăcămintei dorite. În centrul parteneriatului şi relaţiilor noastre de afaceri, se află o abordare flexibilă şi individuală a clienţilor. Un exemplu este furnizarea de haine speciale spre vânzare personală, ceea ce este deosebit de important in condițiile noastre economice dificile.
Despre toate promoțiile și ofertele speciale, puteți găsi informaţia pe site-ul nostru sau la nr. de contact: 022 90 61 61.